Over ons

POGO2 Works

Audiovisuele middelen vergroten de reikwijdte (geluid) en de intensiteit van de communicatie (beeld) en daarmee het gewenste resultaat van de communicatie-doelstellingen. Een goede geluidsweergave kenmerkt zich door een optimale verstaanbaarheid van het gesproken woord. Onze vergader- of discussiesystemen combineren een superieure digitale geluidskwaliteit (verstaanbaarheid) met maximale bedieningsvriendelijkheid.

POGO2 Works installeert complete audiovisuele inrichtingen van boardrooms, en functionele installaties voor trainingsruimten, scholen en senioren wooncomplexen. Wij zijn een professionele onderneming die zich onderscheidt in het bieden van kwaliteit in conceptontwikkeling, meedenken en uitvoering. Wij houden rekening met akoestiek en lichtinval, dit laatste is met name belangrijk voor beeldprojectie.

Vanuit deze visie op de markt, denken wij graag met u mee hoe wij uw presentatie, vergadering of andere boodschap altijd en overal optimaal kunnen overbrengen.

Pogo Verhuur is een dochteronderneming van Pogo2 Works Ltd. Meer informatie over professionele audiovisuele producten, diensten en oplossingen van hoogstaande kwaliteit kunt u vinden op http://www.pogo.nl

De webshop pogoverhuur.nl is eigendom van Pogo2 Works Ltd.

Adres pogoverhuur.nl

Admiraal de Ruyterstraat 16E
3115 HB Schiedam
Nederland

Telefoon: 010-466 00 55
E-mail: info@pogo.nl

De genoemde verhuurprijzen zijn per dag (24 uur) incl. BTW en excl. bezorgkosten.