Informatie voor klanten

Belangrijke informatie voor klanten

De genoemde verhuurprijzen zijn per dag (24 uur) en incl. btw. Bij volgdagen is de huurprijs 50% van de eerste dag. Voor een langere periode zijn de prijzen op aanvraag. POGO Verhuur kent speciale tarieven voor het weekend.

Voorwaarden voor verhuur aan particulieren

  • betaling volledige huur- of koopsom vooraf of bij ophalen order
  • betaling borgsom vooraf of bij ophalen verhuurinstallatie. De borg is vastgesteld op 3 maal de huurprijs van de apparatuur met minimum van € 150,00 en dient bij afhalen te worden voldaan. Huurder ontvangt de borg retour als de apparatuur op de overeengekomen dag/tijdstip compleet en onbeschadigd terug is.
  • de huurder dient zich dubbel te legitimeren met een geldig en origineel legitimatie bewijs (paspoort en/of rijbewijs) en een recent bank afschrift/uittreksel bevolkingsregister, energienota, telefoonnota of belastingbrief waaruit blijkt dat de huurder op het opgegeven adres woont. Op deze documenten moet duidelijk de datum, naam en adresgegevens van de huurder staan. Deze documenten mogen niet ouder zijn dan 45 dagen. Bij bedrijven hebben wij naast bovenstaande documenten ook een uittreksel van de Kamer van Koophandel nodig.

Afhalen van verhuur installaties

Afhalen van verhuur installaties kan alleen na reservering. Afhaaladres: Admiraal de Ruyterstraat 16E, 3115 HB Schiedam.

Bezorgen verhuur installaties

Bezorgen, instructies en ophalen van de apparatuur. De apparatuur wordt afgeleverd en door POGO aangesloten. Hierbij krijgt u instructies hoe de apparatuur het beste kan worden bediend.

Bezorgkosten:

binnen Rotterdam

  • postcode gebied 3000 t/m 3099 € 35,00 excl. BTW

buiten Rotterdam

  • postcode gebied 2900 t/m 2919, 2980 t/m 2999, 3100 t/m 3139 € 35,00 excl. BTW
  • postcode gebied 2920 t/m 2979, 3140 t/m 3219, 3260 t/m 3299 € 45,00 excl. BTW
  • overige postcode gebieden € 15,00 excl. BTW + € 2,00 excl. BTW per kilometer. U kunt via een routeplanner (b.v. Google maps) uitrekenen hoeveel kilometer dit is. Postcode vertrekpunt is: 3037TV. Postcode bestemming is de postcode van het bezorgadres.

Toeslagen laden/lossen:

  • bovenverdieping zonder lift + € 25,00 excl. BTW
  • slechte laad en los omstandigheden in overleg met klant

Betaling via bank overboeking

Nadat u uw bestelling heeft bevestigd, ontvangt u automatisch een email als opdrachtbevestiging. Deze email is voorzien van alle, voor de overboeking, benodigde gegevens.

Overige betalingsmogelijkheden Naast bankoverboeking biedt POGO Verhuur u ook de mogelijkheid om het verschuldigde bedrag bij afhalen contant te voldoen.

De genoemde verhuurprijzen zijn per dag (24 uur) incl. BTW en excl. bezorgkosten.