Vergadersysteem (Te Huur)

Vergadersysteem (Te Huur)

Model: MCW-D 1043
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 0,00€
Excl. BTW: 0,00€

Draadloos vergaderen met Beyer Dynamic

 

Een vergadersysteem is de ideale oplossing om een groep deelnemers verstaanbaar met elkaar te laten communiceren. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan raadsvergaderingen, commissievergaderingen of bedrijfsvergaderingen. Het systeem leent zich echter ook goed voor (pers)conferenties, panel discussies, award avonden, diploma uitreikingen, jury tafels etc. 

Elke deelnemer heeft zijn persoonlijke unit met microfoon, luidspreker en spreekknop. Omdat in elke unit een compacte luidspreker is ingebouwd kunnen alle sprekers elkaar, zelfs in de meest luidruchtige omgevingen, goed blijven verstaan. Met de ingebouwde accu kunt u meer dan 20 uur vergaderen en u breidt het systeem makkelijk uit door extra discussie units bij te plaatsen (met een minimum van 1 en een maximum van 4096 vergaderposten).

Het compacte, elegante ontwerp van deze Beyer Dynamic units zorgt voor een strak en modern uiterlijk, waardoor dit systeem in geen enkele vergaderruimte misstaat! 


Pogo2Works is een compleet verhuurbedrijf, daarom bieden wij u graag ook een bijbehorende geluidsinstallatie aan. Hiermee versterkt u de vergadering zodat het ook voor het publiek goed te verstaan is. Afhankelijk van de grootte van uw ruimte en aantal deelnemers zijn verschillende oplossingen mogelijk. 
Ook kunnen wij een digitale opname van uw vergadering realiseren, wat kan helpen bij het uitwerken van de notulen. Neemt u contact op voor een passende oplossing. 
 

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan door te bellen met 010 - 466 00 55

Of laat u terugbellen

Naam:

Telefoon:

Opmerkingen (optioneel):


 

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in:De genoemde verhuurprijzen zijn per dag (24 uur) incl. BTW en excl. bezorgkosten.